Foodtruck Overijssel

Wanneer je op zoek bent naar een foodtruck in Overijssel voor jouw feest of evenement, dan is de prachtige poffertjes foodtruck van Dirk Poffers de ideale keuze. Met het huren van onze mobiele poffertjeskraam maak je je feestje niet alleen leuker, maar ook lekkerder! Wil je weten wat de prijs is voor het huren van onze foodtruck in Overijssel? Vraag dan eenvoudig een offerte aan. Je kunt ook telefonisch of per mail informeren naar de mogelijkheden.

Serveer de lekkerste oer-Hollandse poffertjes vanuit onze foodtruck in Overijssel

Met een snelheid van 200 porties, oftewel 1800 poffertjes, per uur hebben we de grootste capaciteit van Nederland. We voorzien jouw gasten in een hoog tempo van overheerlijke poffertjes tot ze voldaan zijn. De oude, uit Amerika geïmporteerde truck is bovendien een lust voor het oog. Als we het luik openen, kun je zien hoe onze zelfontwikkelde doseermachine het beslag laat vallen en hoe het beslag vervolgens wordt omgetoverd tot hartjesvormige poffertjes. De poffertjesbakker draait sierlijk, maar in een enorm tempo, de poffertjes om. Onze compacte, volledig zelfvoorzienende foodtruck is door zijn formaat eenvoudig inzetbaar bij festivals, bruiloften, kinderfeestjes of zakelijke evenementen in en rondom Overijssel.

Naast het gewone recept, roomboter en poedersuiker, zijn andere toppings mogelijk!

Traditionele poffertjes worden geserveerd met roomboter en poedersuiker, maar onze poffertjes foodtruck serveert dit oer-Hollandse product ook met vele andere toppings! Zo kunnen we de poffertjes voor de kinderen serveren met:

  • Nutella
  • M&M’s
  • Mini marshmallows
  • Aardbeien- of kersenjam
  • Verse aardbeien
  • Slagroom

 

Voor volwassenen hebben we, naast de bovenstaande poffertjes toppings, ook nog de keuze uit:

  • Boerenjongens met rum
  • Plakjes banaan met cointreau
  • Grand Marnier
  • Confiture met kers/aardbei en amaretto

 

We hebben ook een speciale variant, namelijk spekkedikken. Hierbij worden de poffertjes gebakken met plakjes spek of worst, die daarna worden overgoten met stroop en/of poedersuiker.

Onze foodtruck Overijssel huur je voor de lekkerste oer-Hollandse poffertjes!

Bijna iedereen, van klein tot groot en van jong tot oud, lust graag poffertjes! Wanneer de poffertjes dan ook nog in het bijzijn van de gasten op een spectaculaire manier, met verse ingrediënten van een lokale boer, klaargemaakt worden, is het feest compleet. De heerlijke geur van deze oer-Hollandse lekkernij zal al snel vele neuzen bereiken.

Wanneer je kiest voor onze foodtruck Overijssel, kunnen wij in overleg zorgen voor onder andere stoelen, statafels en prullenbakken. Wil je er een leuk muziekje bij? Ook dat kunnen we voor je regelen. Onze poffertjes foodtruck is voorzien van een koeling, een grote poffertjes bakplaat en leuke verlichting.

Wanneer huur je onze Foodtruck Overijssel?

Onze foodtruck is voor ieder evenement of feest in Overijssel te huur. Door het compacte formaat van onze mobiele poffertjeskraam, worden we vaak ingezet op kleine gelegenheden, zoals kinderfeestjes of schoolfeestjes. Ook in verzorgingshuizen of op braderieën en markten laten wij mensen genieten van onze overheerlijke hartvormige poffertjes!

Ontdek de Smaak van Traditionele Poffertjes bij Dirk Poffers

Op zoek naar een heerlijke traktatie voor jouw speciale gelegenheid? Dirk Poffers biedt niet alleen een smaakvolle poffertjeskraam, maar ook een mobiele poffertjes foodtruck die de authentieke Nederlandse lekkernij naar jouw evenement brengt.

Poffertjeskraam en Foodtruck op Locatie

Of je nu een bruiloft, bedrijfsfeest, festival of buurtbijeenkomst organiseert, onze poffertjeskraam en foodtruck op locatie zijn de perfecte aanvulling op elk evenement. Onze poffertjes worden ter plaatse vers gebakken met hoogwaardige ingrediënten en geserveerd met een scala aan heerlijke toppings, zoals vers fruit, Nutella, en traditionele poedersuiker en boter.

Een Onvergetelijke Culinaire Ervaring

Met Dirk Poffers ben je verzekerd van een smakelijke en memorabele ervaring voor jouw gasten. Onze professionele en vriendelijke medewerkers zorgen voor een vlekkeloze service, zodat jij kunt ontspannen en genieten van jouw evenement.

Huur de Poffertjeskraam of Foodtruck

Wil je jouw evenement laten schitteren met de heerlijke smaken van Dirk Poffers? Huur dan onze poffertjeskraam of foodtruck op locatie en trakteer jouw gasten op een onvergetelijke culinaire traktatie. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw evenement tot een succes te maken!