Waarom onze poffertjes foodtruck?

Met onze poffertjes foodtruck geef je een verrassende twist aan jouw feest of evenement. Bijkomend voordeel van poffertjes is dat eigenlijk iedereen ze wel lust, zowel jong als oud. Hierdoor hoef je niet allerlei verschillende eetkramen te huren, maar heb je voldoende aan onze poffertjes foodtruck.

Ambachtelijke poffertjes

Onze poffertjes foodtruck is uitgerust met alle benodigdheden om de lekkerste poffertjes te maken. Voordat we beginnen met het bakken van deze oudhollandse lekkernij, maken we eerst het beslag. Hiervoor gebruiken we boekweitmeel, vrije uitloopeieren en verse melk van een lokale boer. Het beslag bereiden we ter plekke in onze poffertjes foodtruck. Aangezien we zelf de basis leggen voor onze poffertjes, garanderen wij je dat ze geweldig smaken.

Wanneer huur je onze poffertjes foodtruck?

Je kunt onze poffertjes foodtruck huren voor feesten en evenementen, maar hij misstaat ook niet op festivals. Daarnaast brengen wij graag een bezoek aan scholen en verzorgingshuizen met onze poffertjes foodtruck. Niet alleen de (jeugdige) scholieren zijn namelijk dol op poffertjes, maar ook de oudere generatie(s). Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of wil je weten of wij met onze poffertjes foodtruck bij jou op locatie kunnen komen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Kies je eigen topping

Als je onze foodtruck huurt voor jouw feest of evenement, bepaal je zelf hoe jouw gasten onze loffertjes voorgeschoteld krijgen. Wij serveren de poffertjes onder meer op traditionele wijze, met een krul roomboter en poedersuiker. Daarnaast kunnen wij de lekkernij opdienen met warme kersen en slagroom of verse aardbeien uit eigen tuin. Andere toppings waaruit je kunt kiezen zijn: M&M’s, mini-marshmallows, warme Nutella, De confiture aardbei/kers, Boerenjongens met rum of plakjes banaan. Dit alles met een lekkere banketbakkers slagroom. Daarnaast kun je poffertjes laten overgieten met likeuren als Grand Marnier of Amaretto. Tevens hebben poffertjes met meegebakken plakjes spek of worst met stroop en poedersuiker. Dit noemen ze ook wel spekkedikken.

Wat is de capaciteit van de Foodtruck?

Met de Foodtruck is het mogelijk om 200 porties per uur te bakken dat zijn 1800 poffertjes. Deze capaciteit haalt niemand in Nederland. Daar zijn we trots op mede door onze zelf ontwikkelde beslag doseermachine