Over ons

Speciaal voor mijn poffertjesavontuur heb ik (Dirk Poffers) een stepvan uit het Amerikaanse Kansas City omgebouwd tot foodtruck. Het voertuig is in Amerika ruim 40 jaar gebruikt voor het bezorgen van post(pakketten) en het ophalen en wegbrengen van was. In Nederland is het voertuig inmiddels begonnen aan zijn vierde leven en worden er poffertjes in gebakken.

Nadat de foodtruck in Nederland arriveerde, heb ik hem flink onder handen genomen. Zo is de oude, vuile motor bijvoorbeeld vervangen door een schone milieu vriendelijke variant. Hierdoor rijdt onze poffertjes foodtruck op schone brandstof en dragen wij ons steentje bij aan het milieu. Daarnaast is het interieur vernieuwd en heeft de buitenkant een frisse, moderne, gezellige en uitnodigende uitstraling gekregen.

Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom is onze poffertjes foodtruck geheel ingericht volgens HACCP-richtlijnen. Bovendien voldoet het voertuig aan alle geldende regels en wetten. Wij leveren de poffertjes foodtruck altijd brandschoon aan bij jouw feest of evenement. 

Heb je een vraag over onze foodtruck? Of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. Wil je onze poffertjes foodtruck huren? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.