Huur onze mobiele poffertjeskraam

Feesten en evenementen zijn niet compleet zonder catering. Huur je onze mobiele poffertjeskraam, oftewel de poffertjes Foodtruck, voor jouw feest of evenement? Dan bezorg je jouw gasten zeker een aangename verrassing! Bijna iedereen, van jong tot oud, lust namelijk graag poffertjes. Bovendien is onze mobiele poffertjeskraam een lust voor het oog.

Een unieke oer-Hollandse foodtruck

Wij hebben een originele, uit Amerika geïmporteerde truck geheel omgebouwd tot mobiele poffertjeskraam. De poffertjes foodtruck is voorzien van een zelfgemaakte poffertjesplaat, waarop de poffertjesbakker zo’n 1800 poffertjes per uur kan bakken. In de foodtruck wordt ook gebruikgemaakt van een zelfontwikkelde beslag-doseermachine. We bakken de poffertjes in de truck en dat is op zich al een attractie om naar te kijken. Vooral het snelle draaien van de poffertjes vinden mensen leuk om te aanschouwen. We serveren de warme poffertjes direct vanuit de truck. Natuurlijk voldoet de foodtruck aan de eisen van het voedselveiligheidssysteem volgens HACCP. Er wordt gewerkt volgens de regels die gesteld worden door de NVWA (Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit).

Foodtruck bruiloft

Wanneer je gaat trouwen en je wilt een sprankelende bruiloft, waarbij je jouw gasten een unieke ervaring wilt laten beleven, huur dan een onze poffertjes foodtruck. De foodtruck is compact en kan bijna overal staan. Bovendien is onze mobiele poffertjeskraam volledig zelfvoorzienend. De poffertjesbakker kan met gemak tot 200 porties heerlijke goudbruine poffertjes per uur bakken. Je kunt, in overleg met de poffertjesbakker, zelf bepalen hoe jouw gasten die poffertjes geserveerd krijgen.

Foodtruck op festival

Als je een festival gaat organiseren, horen daar zeker één of zelfs meerdere Foodtrucks bij. Een foodtruck op een festival zorgt voor het stillen van lekkere trek, maar ook voor sfeer en gezelligheid. Omdat bijna iedereen van poffertjes houdt, is het huren van onze mobiele poffertjeskraam op jouw festival een uitstekende keuze. Onze authentieke Amerikaanse foodtruck is voorzien van een koeling, een zelf ontworpen bakplaat en een doseermachine. Als je wenst dat we ook stoelen, tafels, prullenbakken of andere benodigdheden meenemen, dan horen we dat graag. Ben je benieuwd naar de kosten voor het huren van onze foodtruck op een festival? Vraag dan, geheel vrijblijvend, een offerte aan.

Foodtruck op je feestje

Ben je binnenkort jarig, 25 of 50 jaar getrouwd, is je kind geslaagd of ga je met pensioen? Wat de reden van het feestje ook mag zijn, met een poffertjes foodtruck op je feest, steel je de show en zorg je ervoor dat alle gasten voorzien worden van een overheerlijke portie poffertjes met een topping naar keuze. De poffertjes foodtruck zal iedereen verrassen, want het bakken van poffertjes in onze foodtruck is al een belevenis op zich. De poffertjes die worden gebakken in de Foodtruck op je feestje worden vers bereid en warm geserveerd met een krul boter en poedersuiker of met een andere topping naar keuze. Natuurlijk is het bij een kinderfeestje leuk als de kinderen de door ons gebakken poffertjes zelf kunnen versieren. Naast poedersuiker en roomboter hebben zij daarvoor de keuze uit:  M&M’s, Nutella, jam, mini marshmallows, Chocolade- of toffee saus, aardbeien en slagroom.

Als je een feestje geeft voor volwassenen kun je kiezen uit de toppings met een twist zoals:

  • Plakjes banaan met cointreau
  • Confiture met kers/aardbei en amaretto

Poffertjes, spekkedikken of op iedere andere wijze

Onze poffertjes kun je, zoals hierboven omschreven, versieren met allerlei overheerlijke toppings. Daarnaast bakken we ook op aanvraag spekkedikken. Dit zijn poffertjes met meegebakken plakjes spek of worst. Spekkedikken worden op traditionele wijze geserveerd met stroop en poedersuiker. Natuurlijk willen we graag meewerken aan de afwerking van jouw feest of evenement. Daarom staan we open voor jouw ideeën rondom het bakken van poffertjes. Wil je poffertjesbeslag in een andere kleur, liever op een hartvormig bakje geserveerd zien worden, gekleurde poedersuiker of andere toppings toevoegen? We gaan graag in overleg met jou wat betreft de mogelijkheden.

Bij onze poffertjes foodtruck kun je onbeperkt eten

Inderdaad, als je de poffertjes foodtruck van Dirk Poffers huurt, kunnen jij en je gasten onbeperkt poffertjes eten. De poffertjesbakker kan tot 200 porties poffertjes per uur bakken, dat zijn in totaal zo’n 1800 poffertjes per uur. Wist je dat:

  • We naar elke gewenste locatie kunnen rijden met onze foodtruck;
  • We binnen 30 minuten na aankomst kunnen starten met bakken;
  • Onze poffertjes met lokale, verse producten worden bereid;
  • We bij jou op locatie zichtbaar op een originele manier de poffertjes bereiden en bakken;
  • Jij en je gasten bij de poffertjes foodtruck onbeperkt poffertjes kunnen eten.