Poffertjeskraam huren?

Heb je een feest(je) gepland en wil je jouw gasten trakteren op een oer-Hollandse lekkernij? Huur dan een poffertjeskraam. Het grote voordeel van het huren van onze poffertjeskraam is dat (bijna) iedereen, van jong tot oud, wel poffertjes lust!

 

In onze poffertjeskraam bakken we de lekkerste poffertjes op elke, door jou gewenste locatie. De poffertjeskraam is van een bescheiden formaat en kan dan ook bijna overal worden geplaatst. We zorgen er zelf voor dat de kraam wordt opgebouwd en natuurlijk ook weer wordt afgebroken. In onze feestelijke poffertjeskraam bereiden we de poffertjes en hiervoor gebruiken we boekweitmeel, vrije-uitloopeieren en verse melk van een lokale boer. We serveren de poffertjes warm en vers van de bakplaat.

Poffertjeskraam

Poffertjeskraam huren

Of je nu een feest organiseert voor een bedrijf, een vereniging, school, een bruiloft of verjaardag, voor alle feesten, van klein tot groot, kun je een poffertjeskraam huren. Zoals gezegd, lust bijna iedereen wel poffertjes. Dat komt mooi uit, want als je een poffertjeskraam huurt, kunnen al je gasten of bezoekers onbeperkt poffertjes eten. Onze bescheiden, maar opvallende, oude, geïmporteerde truck die is omgetoverd tot poffertjeskraam, is niet alleen een lust voor de smaakpapillen, maar ook voor het oog. Voeg dus die oer-Hollandse poffertjes-smaak toe aan jouw feestje en huur onze poffertjeskraam.

Een poffertjeskraam huren voor een kinderverjaardag of een schoolfeest

Of je nu een poffertjeskraam huurt voor een kinderverjaardag of voor een schoolfeest, wanneer onze kraam wordt opgezet is het direct gezellig. Bijna ieder kind is gek op poffertjes. Kinderen vinden het prachtig om te zien hoe de poffertjes gebakken worden en hoe snel de poffertjesbakker die poffertjes kan omdraaien. Om het feest compleet te maken, is het mogelijk om de kinderen zelf hun poffertjes te laten versieren. Denk hierbij aan M&M’s, mini-marshmallows, aardbeien, slagroom, chocoladesaus en karamelsaus. Met het huren van onze poffertjeskraam zorg je ervoor dat de kinderen genieten en met een volle buik en een grote lach op hun gezicht naar huis gaan.

De voordelen van het huren van een poffertjeskraam

Het huren van een poffertjeskraam heeft meerdere voordelen, denk bijvoorbeeld aan:

  • Iedereen, nou ja… bijna iedereen, houdt van poffertjes;
  • Onze poffertjeskraam kan, door zijn bescheiden formaat, op vrijwel elke locatie snel en eenvoudig worden opgezet;
  • Het beslag maken we op locatie klaar, de poffertjes worden vers gebakken en warm geserveerd, met poedersuiker en een klontje boter;
  • Je kunt de poffertjes ook rijkelijk laten versieren met aardbeien, slagroom, M&M’s, mini-marshmallows, chocoladesaus of karamelsaus. Maar ook voor de liefhebber met plakjes banaan met cointreau, confiture met kers/aardbei en amaretto.
  • We kunnen poffertjes bakken voor grote en kleine feesten met een snelheid van 200 porties, oftewel 1800 stuks, per uur. Wij hebben met onze poffertjes foodtruck de grootste capaciteit van Nederland.
  • Met het huren van een poffertjeskraam voeg je plezier en extra smaak toe aan je feest.

Wij zorgen ervoor dat we van elk feest voor iedereen, van groot tot klein en van jong tot oud, een speciale gelegenheid maken. Een feest waar iedereen nog lang, met een gelukzalige glimlach, aan terugdenkt.

 

Wat is de capaciteit van de Poffertjeskraam?

Met de Foodtruck is het mogelijk om 200 porties per uur te bakken dat zijn 1800 poffertjes. Deze capaciteit haalt niemand in Nederland. Daar zijn we trots op mede door onze zelf ontwikkelde beslag doseermachine. Huur nu uw poffertjes kraam

Dirk Poffers

Poffertjeskraam op locatie

Op zoek naar een smakelijke toevoeging voor jouw speciale gelegenheid? Ontdek de betoverende poffertjeskraam op locatie van Dirk Poffers! Onze traditionele poffertjes zijn een feest voor de smaakpapillen, perfect voor allerlei evenementen zoals bruiloften, verjaardagsfeesten, bedrijfsevenementen en meer.

Bij Dirk Poffers staat kwaliteit centraal. We bereiden onze poffertjes ter plaatse met liefde en zorg, met alleen de beste ingrediënten. Onze poffertjeskraam is een ware eyecatcher en zorgt voor een gezellige sfeer op jouw feest. Gasten kunnen genieten van onze heerlijke poffertjes, warm geserveerd en rijkelijk bestrooid met poedersuiker en boter.

Met onze professionele en vriendelijke bediening zorgen we ervoor dat jouw gasten een onvergetelijke ervaring beleven. Trakteer jouw gasten op een unieke en smaakvolle traktatie met de poffertjeskraam op locatie van Dirk Poffers. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw evenement te laten schitteren met de heerlijke smaken van Dirk Poffers!

Poffertjeskraam huren?

Op zoek naar een onvergetelijke toevoeging voor jouw feest of evenement? Huur de authentieke poffertjeskraam van Dirk Poffers en trakteer jouw gasten op een heerlijke ervaring! Onze poffertjeskraam brengt de nostalgische smaak van verse poffertjes rechtstreeks naar jouw locatie, of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest of festival.

Bij Dirk Poffers streven we naar perfectie in elke poffertjes die we bereiden. Onze poffertjes worden ter plaatse vers gebakken met hoogwaardige ingrediënten en geserveerd met traditionele toppings zoals poedersuiker en boter, evenals een scala aan moderne twisten zoals Nutella, vers fruit en meer.

Onze professionele en vriendelijke medewerkers zorgen voor een vlekkeloze service, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van jouw evenement. Maak van jouw feest een smakelijk succes door de poffertjeskraam van Dirk Poffers te huren. Neem vandaag nog contact met ons op en geef jouw gasten een onvergetelijke culinaire ervaring! Huur nu uw poffertjes kraam

Poffertjes Foodtruck | Dirk Poffers